Les millors assegurances de responsabilitat civil a Andorra

Si realitza activitats que puguin afectar tercers, pot arribar a tenir imprevistos o problemes. Per això és important sentir-se segur i protegit amb l’assegurança de responsabilitat civil.

Tracte 100% personal

La tranquil·litat dels nostres clients és la nostra prioritat número u i per això tenim un tracte 100% personal.

Les millors assegurances de responsabilitat civil Andorra

En general, és important llegir detingudament la pòlissa d’assegurança de responsabilitat civil i comprendre completament les cobertures i les exclusions abans d’adquirir l’assegurança. Per això us ajudem a comprendre millor les assegurances ia triar l’adequat per a tu.

Què ha de tenir una bona assegurança de responsabilitat civil a Andorra?

-L’assegurança de responsabilitat civil ha de cobrir les màximes garanties possibles. Podrà escollir els capitals més elevats per fer front a qualsevol imprevist que sorgeixi.

-Quedem a l’espera de poder solucionar qualsevol dubte o problema que pugui sorgir. Estem disponibles 365 dies a l’any. Tenim un equip altament qualificat per ajudar-lo a contractar el tipus d’assegurança que millor s’adapti a les seves necessitats.

El que diuen els nostres clients de nosaltres

“Tinc una opinió molt positiva d’OTK per la gran satisfacció amb l’atenció al client. Davant de qualsevol problema Alex està per ajudar-me i donar-me la millor solució possible al problema.”

“El millor d’OTK és aquest tracte personalitzat que altres grans asseguradores no et poden donar i que fa que et sentis molt a gust amb els seus serveis.”

“La sensació d’estar protegit i que responen davant de qualsevol imprevist és una cosa que no canviaria per res. S’agraeix la seva gran professionalitat.”

Sempre a les millors mans

CONTACTEU-NOS

Expliqueu-nos el vostre cas i estarem encantats de poder ajudar-vos amb un pressupost 100% personalitzat i sense compromís.

Abrir chat
¿En que podemos ayudarte?
¡Hola!
¿En qué podemos ayudarte?